Shumica në Parlament ka votuar së fundmi zv/ministrat e rinj. Në MPB postin e zëvendësit do e ushtroj Agim Nuhiu nga radhët e BDI-së, i cili dhe ka komentuar siç thotë, “këtë mision të ri në MPB”.

“Në këtë mision të ri në Ministrinë e brendshme do të vazhdoj të punojë duke mbajtur gjithnjë ndërmend veç tjerash edhe porosinë e z. Ali Ahmeti: ‘hilen ta ndjesh, ama hile të mos kesh’! Vazhdojmë bashkë…” ka shkruar mes tjerash në Fejsbuk zv/ministri Nuhiu.