Lartësia dhe gjatësia e kësaj platforme qelqi e bën atë më të madhen në botë, shkruan lajmi.net

Është shumë i veçantë dhe njerëzit shkojnë për ta vizituar, për të parë botën nën këmbët e tyre. Disa për të thyer frikën e vogël nga lartësia, të tjerët për të ndjerë aventurën në asht.

Shikoojeni videon më poshtë. A do të guxonit të ecnit nëpër këtë xham?