Një koleksionues armësh i njohur si “Njeriu Dragua”, është njeriu më i armatosur në SHBA – dhe në botë.

Mel Bernstein, 71 vjeç, ka më shumë se 200 mitralozë, 80 automjete ushtarake dhe shumë lansues granatash.

Në fakt, Bernstein nga Nju Jorku, është aq i dhënë pas armëve sa që në dhomën e gjumit ka shumë armë të vendosura në mur – një situatë kjo që e bën atë të ndjehet “rehat”, transmeton Gazeta Express.

Shikoni fotografitë, me armatimin që ai përmban: