Ajo është një nënë, një yll realitAjo është një nënë, një yll reality, biznesmene, ambasadore markash. y, biznesmene, ambasadore markash.

Por Blac Chyna ka treguar talentin e saj në Snapchat teksa shijon një udhëtim me makinë me një mikeshën e saj të quajtur Star Divine.

Të dyja bjondet të cilat ngjajnë mjaft me njëra tjetrën, kanë qënë në sinkron të plotë me muzikën që transmetohet në makinë.  Në fakt duket sikur bjondet janë klonimi i njëra-tjetrës, të veshura me të bardha, dekolte, sy blu dhe të njëjtën ngjyrë buzëkuqi.