Ditën e djeshme, një ditë pas përfundimit të Big Brother dhe të daljes nga shtëpia të të gjithë banorëve, Ambra duket se është takuar me Olsin.

Të dy u vu re se kishin një tërheqje të fortë mes tyre, çka ‘shkaktoi edhe xhelozinë e Fiorentinës, të dashurës së Olsit.

Mbrëmë në një video live, Ambra e theksoi edhe një herë që nuk e pëlqen Olsin dhe madje zbuloi se ata janë takuar një ditë pas finales.

E takova Olsin dhe i thashë: Nuk kam për të të takuar më”, tha Ambra. “I mora leje dhe Fiorentinës për ta takuar”, shtoi ajo.