K.G. (55) nga Shtipi dje në orën 20:15 minuta është gjetur në banesën e tij në rrugën “Stojan Gologanov”, ndërsa ana ana e mjekut është konstatuar vdekja, informon MPB.

Ekspertizë në vendin e ngjarjes ka kryer prokurori publik, mjeku dhe grupi hetimor i SPB-Shtip, ndërsa me urdhër të prokurorit trupi i të vdekurit është dorëzuar për autopsi.