Anesa Lipa, nëna e Dua Lipa feston ditëlindjen.

E për këtë ditë me rëndësi për të, ajo ka marrë një urim nga bashkëshorti i saj, Dukagjin Lipa.

Dukagjini ka publikuar një fotografi në Instagram ku ka lënë urimin në gjuhën angleze.

“Urime ditëlindjen gruaja ime e mahnitshme. Vendi im i preferuar është në zemrën tënde. Të dua. Gjithmonë dhe përgjithmonë. Burri yt” është ky urim emocional.