Sonte, ylli i futbollit Lionel Messi dhe partnerja e tij Antonella kanë ditën e tyre më të rëndësishme të jetës. Martesa që prej kohësh ka nisur përgatitjet ka filluar në Rosario, Argjentinë, dhe qindra të ftuarit janë në siguri absolute për të mos zbuluar agjë që nuk është parashikuar.

Megjithatë, rrjetet sociale kanë mësuar detaje dhe një nga një kanë nisur edhe t’i zbulojnë ato. Në llogarinë e tij zyrtare në Twitter, shkruhet se një prej kërkesave që ylli i futbollit u ka kërkuar të ftuarve ka të bëjë me dhuratën e dasmës së tij. Si? mësohet, ylli i Barcelonës u ka kërkuar të gjithë të ftuarëve që ‘dhuratën’ e dasmës ta dhurojnë pranë fondacionit të tij “Leo Messi’, i cili u vjen në ndihmë fëmijëve në nevojë.

Fondacioni ‘Leo Messi’ u krijua në vitin 2007 me urimin që shumë fëmijë të kenë të njëjtat mundësi për t’i bërë ëndrrat e tyre realitet dhe të kenë mundësi të arsimohen, edukohen dhe të rriten në mënyrë të shëndetshme.