Trupat amerikane do të mbërrijë në Maqedoni, njoftoi sot qeveria, pas solli vendimin që do të lejojë “hyrjen paqësore të forcave të armatosura të Shteteve të Bashkuara për stërvitje trajnuese në Krivollak”, përcjell TetovaSot.

Bëhet fjalë për stërvitjen e parë të tillë në Maqedoni dhe mundësinë për të treguar gatishmërinë logjistike për mirëmbajtjen dhe stërvitjeve të tjera të tilla rajonale në të ardhmen, që është vlerësuar si një sinjal i mirë dhe në suaza të aspiratave të Maqedonisë për në NATO./TetovaSot/