Për herë të parë sonte me rastin e Iftarit që është shtruar në presidencën e Gjorgje Ivanovit është thirrur Ezani, njofton TetovaSot.

Në Iftarin e shtruar nga Presidenti Gjorgje Ivanov ka qenë i ftuar Reis Sulejman Rexhepi, kryetar i BFI-së, si dhe figura tjera polike dhe fetare.

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/TetovaaSot/videos/1629191610447630/” width=”600″ height=”400″ onlyvideo=”1″]