Ky është momenti i mahnitshëm kur një luaneshë adopton një antilopë të vogël të porsalindur. Luanesha e lëpin të voglin sikur të ishte nëna e tij.

Graeme Mitchley kapi momentin e jashtëzakonshëm në Parkun Kombëtar Kruger, në Afrikën e Jugut.Z. Mitchley tha se nuk e di se çfarë ndodhi me nënën e viçit, apo se si macja e madhe e mori atë.

Më pas, luani u largua me të voglin dhe nuk dihet se çfarë ndodhi me të.