Sot me datë 29.06.2017 ka ndërruar jetë ish-Veterani i Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare, Burim Bexheti nga Shemshova, bëjnë të ditur Shoqata e Veteranëve të UÇK-së.

Më poshtë e keni lajm pikëllimin:

Me pikëllim të madh, njoftojmë miqtë, shokët dhe familjarët se sot më 29.06.2017, ndërroi jetë Veterani i Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare,

BURIM BEXHETI
(28.11.1983 – 29.06.2017)

Varrimi do të bëhet të premten, më 30.06.2017, pas namazit të iqindisë në fshatin e Tij – Shemshovë.

SHVL-UÇK Shpreh ngushëllime të thella familjes, miqve dhe shokëve veteranë!

Lavdi jetës dhe veprës së Burim Bexheti!

Stafi i portalit TetovaSot shpreh ngushëllimet më të thella familjes dhe të gjithë Veteranëve të UÇK-së.