Kryeministri Isa Mustafa ka njoftuar se ka ndërruar jetë veprimtari i LDK-së, dhe ish ushtari i UÇK-së,  Zyber Kryeziu – Baci.

Ai u ka shprehur familjes ngushëllime.

“Me dhëmbje të thellë mora lajmin se sot ndërroi jetë veprimtari i palodhshëm i LDK-së, Zyber Kryeziu BACI. Ngushllime familjes Kryeziu, Kryetarit dhe Degës së LDK-së në Dragash! IM”, ka shkruar ai.