Reperi Mozik është njëri nga artistët tanë i cili së fundi ka bërë publike lidhjen me Loreanda Zefin.

Ai është shumë aktiv në rrjete sociale dhe shpeshherë publikon imazhe bashkë me të dashurën.

Madje, disa prej tyre kanë tërhequr vëmendjen për skena provokuese të çiftit.

Por, të fundit nuk e ka publikuar Mozzik, ishte e dashura e tij Loredana e cila shpërndau një foto bashkë me Mozzik në një moment intim.

“Duke luajtur me gishtat e këmbës” është mbishkrimi i Loredanës, e cila në foto shihet se ka vendosur këmbët në prehër të reperit.