Videoja tregon momentin tronditës ku babai i zemëruar ka lidhur djalin e tij në një shkallë dhe e kërcënon se do ta mbysë në lum, pasi ai kishte bërë një faj.

Babai e zhyt disa herë djalin në lum, duke përdorur shkallën që i kishte vënë djalit në kurriz.

Pamjet janë filmuar në qytetin e Yueyang, në Kinë.