Ngjyra e trupit të saj si qokolladë dhe me linja seksi, nuk ka mundur të mos vërehet.

Ajo është e angazhuar në modelim dhe tërheq shumë vëmendje tek gjinia e kundërt me trupin e saj 174 centimetërsh.

Jansen ka rreth 300,000 ndjekës në Instagram dhe përveç modelimit, është studente e juridikut.