‘Moj Hatixhe’ është një nga këngët më të vjetra dhe më të dëgjuara shqiptare.

E një version të ri të kësaj kënge e kanë sjellur Mixey dhe Capital T.

Në versionin modern, këtë këngë ata e kanë finalizaur edhe me klip.

Kur jemi të klipi, vlen të theksohet se dyshja janë paraqitur edhe me veshje kombëtare.