Kur na ndajnë vetëm 30 minuta nga mbyllja e orarit zyrtar ku qytetarët duhet t’u drejtohen qendrave të votimit, kryeministri Edi Rama ka bërë thirrjen e fundit.

Përmes një mesazhi në faqen e tij të ‘Facebook’-ut, Rama u bëri thirrje zgjedhësve që nga kryeqyteti dhe anë e mbanë vendit të dalin të votojnë.

“Zgjedhës kryeqytetas nga e gjithë Shqipëria??në Qytetet⭐️e Bashkuara⭐️të TIRANËS???dhe nga Kavaja??Kamza??Rrogozhina??dilni VOTONI??”, citohet në mesazhin e Ramës.