Shtëpitë mund të jenë shumë të shtrenjta në Pekin.

Prandaj, një grua e njohur si zonja Fan, përfundoi në një shtëpi të vogël e afër rrënimit në oborrin e shtëpisë së prindërve të saj jashtë qytetit, raporton thisisinsider.

Ajo ende dëshiron të jetojë afër familjes së saj, por dëshironte një shtëpi moderne e me një çmim të përballueshëm, transmeton koha.net.

Pasi një firmë lokale, People’s Architecture Office (PAO), ka dëgjuar historinë e saj, ka dizajnuar një shtëpi montuese për të.

Me vetëm 10 mijë dollarë vlerë të materialeve dhe sigurisht fal punës së tyre, një ekip i ndërtimit ka ndërtuar shtëpinë montuese për të, në më pak se 24 orë, dhe me vetëm një vegël.