Një llogari në rrjetet sociale që i përket Shtetit Islamik ka publikuar një fotografi të Kullës Tower në Londër gjatë kohës së djegies së saj duke e quajtur pamje ‘të mrekullueshme’.

“Sa i mrekullueshëm duket zjarri në ndërtesat kriminale të britanikëve dhe katolikëve”, shkruan faqja.

Shumë prej njerëzve që humbën jetën nga zjarri në këtë ndërtesë ishin myslimanë.

Refugjati sirian 23 vjeçar Mohammad Alhajali, ishte në mesin e 79 viktimave.

This handout image received by local resident Natalie Oxford early on June 14, 2017 shows flames and smoke coming from a 27-storey block of flats after a fire broke out in west London. The fire brigade said 40 fire engines and 200 firefighters had been called to the blaze in Grenfell Tower, which has 120 flats. / AFP PHOTO / Natalie Oxford / Natalie OXFORD / —–EDITORS NOTE — RESTRICTED TO EDITORIAL USE – MANDATORY CREDIT “AFP PHOTO / Natalie Oxford” – NO MARKETING – NO ADVERTISING CAMPAIGNS – DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS – NO ARCHIVESNATALIE OXFORD/AFP/Getty Images
ISIS celebrate Grenfell Tower tragedy