Mihrije Braha është ndër këngëtaret që i ka qëndruar gjithmonë besnike stilit të saj elegant.

Gjithmonë e kuruar, e veshur me fustane të gjatë dhe me një hije ekstravagante, këto janë paraqitjet e këngëtares në skenë.

Por jeta e saj e përditshme e diferencon nga puna.

Kështu Mihrijen mund ta shihni në tuta e atlete sportive, në të cilat ajo duket për mrekulli.

Ndonëse këngëtarja ka kaluar të 50-tat, linjat e trupit të saj i ngjajnë një 18 vjeçareje.

Edhe në klipin e fundit, ajo është paraqitur tejet atraktive, duke thyer të gjitha limitet e moshës.