Gjatë një takimi në qytetin e Durrësit ish-kreu i LSI-së, Ilir Meta ka folur për zgjedhjet e 25 Qershorit.

Meta shprehu falënderimet e tij për votuesit, ndërsa u shpreh se shumë shpejt do të zbardhet e vërteta e 25 Qershorit

Mirëpo, Presidenti i zgjedhur tha se e vërteta e zgjedhjeve do të zbardhet shumë shpejt. “Falënderojmë votuesit e LSI-së. Mirënjohje të gjithëve ata në Durrës dhe Shqipëri që votuan LSI-në.

Shumë shpejt do të zbardhet e vërteta e 25 Qershorit. Votuesit heroikë të LSI-së shpëtuan demokracinë dhe të ardhmen e vendit. Jam krenar që kam punuar me ju”, tha ai.