Mesila Doda mbeti jashtë parlamentit. Ajo ka gjetur një mënyrë reagimi të sajën në rrjetet sociale.

Edhe pse ende nuk ka folur për rezultatet e deritanishme pas numërimit të votave pothuajse në të gjithë vendin, politikania simpatike Mesila Doda është mjaftuar vetëm me një ndryshim të fotos së profilit të saj në facebook, ndërkohë që miq të shumtë i komentojnë rreth faktit që nuk u zgjodh dot deputete pavarësisht punës së madhe që ka bërë në terren.

E turpshme për elektoratin çam se si nuk votoi Shpëtim Idrizin dhe Mesila Dodën për deputetë. Por burime të besueshme tregojnë se votat çame janë blerë nga Rilindja me euro.

https://www.facebook.com/mesila71?fref=ts