Në vazhdim takimeve pune të ministrit për Investime të Huaja, Ramiz Merko, të Premten, në digasterin e tij, priti udhëheqësit e sektoreve të Agjencionit për Investime të Huaja, znj.Diana Toska dhe z.Besim Zenuni.

Me formimin e Qeverisë së re dhe me emërimin e ministrit të rij për Investime te Huaja, znj Toska ja uroj postin e rij të ministrit Merko, nëtë njetin kohë edhe si bashkëpartiak të njetë, duke dëshiruar suksese të shumta në punën e re.

Bashkëbiseduesit diskutuan rreth themelimit të përvojave mes dy institucioneve duke mos e anashkaluar mundësitë për bashëkëpunim të domosdoshëmm, që kanë të bëjnë këta dy institucione ku hartojnë punë në fushën e njetë.

“Si në fillim dua të rritheksoj edhe një herë që ne jemi të gatshëm të bashkëpunoj në transparencë me të gjitha institucionet shtetërore për një interest të përbashkët, hapja e vendeve të reja pune, dhe ngritja e standardit ekonomik të vendit tonë”, theksoi Merkoja.

Vazhdimi i këtij bashkëpunim të ndërsjelltë në interesin shtetëror, duhet që të kemi komunikim pa pengesa me institucionet tjera relevante, për mundësit kyçe, në organizmin e çdo lloj aktiviteti të përbashkët, me projekte konkrete dhe inovative, rreth thithjes së investimeve dhe përkushtimit të punëve të mbetura, deri te hartimi i tyre, shtoi ministri Merko.