Me verën e cila tashmë ka nisur, shumë këngëtarë janë mobilizuar për përgatitjen e projekteve të reja.

E një i tillë nuk kishte se si të mungonte as nga këngëtari shumë i pëlqyer Meda.

Ai sapo ka publikuar projektin e tij më të ri të cilin e ka titulluar ‘Shihem Nihem’.

Për tekstin kësaj kënge e cila është mjaftë ritmike është përkujdesur Ghulo ndërkaq për muzikën Massive Production.

Rikujtojmë se Meda, është këngëtari më I pëlqyer për dasma dhe ahengje familjare.