Këngëtari i njohur shqiptar Meda vetëm një orë më parë ka publikuar më në fund një nga këngët e tij më të reja, titulli i të cilës është “Shihem Nihem”. Ndërsa vetëm pak minuta më vonë është publikuar edhe këngën e tij të re “Shans nuk ki”

Bëhet fjalë për baladën e shkruar nga Ghulo me muzikë të Wirusit dhe klip të BUG Production. Pas këtyre dy këngëve, ai ka filluar edhe xhirimet e klipit tjetër. Kujtojmë që gjitha këto këngë janë pjesë e albumit të këngëtarit që pritet të dal shumë shpejt.