Meda është njëri ndër këngëtarët tanë më të afirmuar dhe i dashur nga publiku

Ai famën e tij e ka arrit duke kënduar muzikë live dhe duke sjell videoklipe të mira për fansat e tij. Meda përvec që është një këngëtarë i mirë, ai është edhe një njeri i mirë dhe me shpirt të madh.

Dihen rastet e shumta ku këngëtari Meda i ka ndihmuar njerëzit në nevojë. Madje ai edhe ka ndërtua shtëpi për të pastrehët. Kjo e bën këngëtarin Përgjeqaj që të jetë njeri human dhe shumë i dashur për publikun.

Ai së fundmi për festën e Fitër Bajramit është kujdesur që t’i gëzoj edhe fëmijët bonjak në SOS Fshatrat e Kosovës.

Në këtë vizitë që Meda i ka bër SOS Fshatit dhe fëmijëve atje, ai përveç dhuratave që iu kishte bërë, ka kënduar bashkë me ta, ku sado pak i ka lumturuar fëmijët pa prindër, shkruan “Kosovarja”.

Ne ua sjellim ca foto nga vizita e Medës në SOS Fshatrat e Kosovës.