Për herë të parë sonte me rastin e Iftarit që është shtruar në presidencën e Gjorgje Ivanovit është thirrur Ezani dhe është kënduar pjesë nga ajete kuranore, njofton TetovaSot.

Në Iftarin e shtruar nga Presidenti Gjorgje Ivanov me urdhër të Reis, Sulejman Rexhepi, kryetar i BFI-së, është bërë edhe dua dhe është thirrur ezani në presidencën e Ivanovit. 

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/TetovaaSot/videos/1629195623780562/” width=”600″ height=”400″ onlyvideo=”1″]