TEO është roboti i krijuar në Spanjë që përdoret për hekurosjen e rrobave.  Roboti ka të instaluar një kamera në kokë që i jep një paraqitje 3D të asaj që do hekurosë.

Ndërkohë është në procesin e përsosjes pasi i duhet ndihma e njeriut për të vendosur dhe për të lëvizur materialin në mënyrë që të mos digjet.

Roboti është i gjatë 1.80 metra dhe peshon 80 kg. Krijimi i tij ka filluar që në 2012, ndërsa nuk dihet se kur do të dalë në treg.