Google ka lëshuar përditësimin e parë të syzeve Google Glass për herë të parë që nga tetori i vitit 2014.

Kompania ka sjellë me përditësimin e ri përkrahjen për syzet me pajisjet Bluetooth dhe përmirësimin e problemeve të versionit të shkuar.

Për pajisjet e Google-it nuk ka pasur shumë zhurmë, ndërsa raportohet se një version i ri është në versionin beta.