Blogerë të ndryshëm kanë publikuar udhëzimet se si ta ndërtoni dyshekun e ujit, të cilin familja juaj do ta adhurojë këtë verë.

Dyshekun mund ta përdorin, bebet dhe fëmijët e vegjël, sepse është plotësisht i sigurt.

Materiali që ju nevojitet:

– Hekur për hekurosje,
– Najlon,
– Shirit ngjitës,
– Ujë.

Dhe tani ndiqni në video veprimet e thjeshta dhe do ta ngazëlleni familjen tuaj.