Mbrëmjen e kaluar vajza seksi Rashel Kolaneci festoi ditëlindjen.

Mbrëmjen të vecantë nuk e bënë vetëm urimet e miqve, të afërmve dhe ndjekësve të saj. E vecanta qëndronte edhe në festën mjaft private të organizuar për ditëlindje.

Ambient në lartësi, I zbukuruar dhe një tryezë e shtruar për personat e saj më të afërt. Më pas vazhdimi i festimeve ka vijuar në club. Por Rashel sërish ëhstë treguar shumë diskrete duke mos zbuluar asnjë nga të ftuarir, madje as “atë specialin”.

Nuk ka munguar gjithashtu as urimi i moderatorit Ermal Mamaqi I cili e quan si vajzën më të bukur të televizionit./In Tv/