Ka përfunduar zyrtarisht orari i votimeve në të gjithë territorin e vendit. Në orën 20:00 në të gjithë Shqipërinë janë mbyllur qendrat e votimeve.

Pavarësisht shtyrjes së orarit zyrtar të mbylljes së votimeve me 1 orë dhe thirrje të liderëve politikë drejtuar qytetarëve për të votuar, sërish pjesëmarrja në votime ka qenë shumë e ulët. Ndërkohë që pas pak pritet dhe numri zyrtar i votuesve në të gjithë vendin.