Në qiellin e Studenqanit të Suharekës, të shtunën u shfaq diçka e pazakontë.

Në disa fotografi, dhe xhirimin e bërë me telefon, nga Abaz Jupaj, në mes të reve të bardha u paraqit diçka gati e rrumbullakët, e me ngjyra.

Aty, qëndroi vetëm për disa minuta, njofton Klan Kosova.

Me atë që pa Jupaj në qiell, u çuditën edhe bashkëvendësit e tij të cilëve ky ua tregoi fotot dhe videot që kishte kapur në ato momente.