Të dhënat e fundit nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve tregojnë se deri në orën 7:30 të së martës janë numëruar 5.112 kuti nga 5.362 gjithësej.

Zëdhënësja e KQZ-së ka bërë me dije se janë numëruar 95.34 për qind e votave dhe se kutitë e mbetura janë në rrethet e vendit.

Nga numërimi i deritanishëm, PS ka siguruar 74 mandate, PD 43, LSI 19, PDIU 3 mandate dhe PSD 1 mandat.