Garuesja më e fundit që do të futet në vilën e “Love Island” është modelja mahnitës Danielle Sellers.

Bjondia 22, do të hyjë në shfaqjen e ITV2 këtë javë, pasi prodhuesit shpresojnë për më shumë seks në një seri që është mbushur me ndërhyrje të thella tashmë,

Danielle bëri debutimin e saj si modele vitin e kaluar dhe tha se ajo ishte “mbi hënë” për ta bërë këtë në “Love Island”.

Më poshtë keni disa nga pozat e saj më të nxehta.