Ajo çka thuhet fillimisht për martesën se ajo është e mirë për shëndetin tuaj.

Sipas Shkollës së Mjekësisë Aston në Birmingham martesa ju ndihmon t’i mbijetoni diabetit, shtypjes së lartë të gjakut dhe sulmeve në zemër.

Por, çështja është se martesa dallon nga një martesë e lumtur!

Sipas studimeve të fundit një martesë stresuese del se rrit rrezikun e sulmeve në zemër.