Një shofer ka hyrë mes një turme të rinjsh me skateboard të dielën në Brazil, duke përplasur disa prej tyre.  20 mijë persona ishin mbledhur në San Paolo për këtë aktivitet te duajtur si “Go Skate Day”

“Shumë njerëz po vraponin…. disa u përpoqën të ndalonin makinën, natyrisht, por shumë njerëz thjesht u munduan të mbrojnë veten ndërsa shoferi ecte zig-zag duke u përpjekur të godiste turmën”, tha një dëshmitar okular.

Pamjet e tmerrshme tregojnë një  Ford të zi tek ecën zig-zak mes të rinjve.

Videot  që shfaqen në internet dhe u publikuan nga vetë organizatorët e ngjarjes.

Nuk dihet ende numri të plagosurve.