Sot Majk përpos që u përfol për një lidhje të mundshme, u tha se ishte me të njëjtin lokal ku ishte edhe nëna e djalit të tij.

Mirëpo, në prononcimin për medie, Majk tha se nuk e ka parë askënd dhe se edhe po ta shihte nuk do ta ulte kokën para askujt.

E këtë deklaratë të tij e ka demantuar Majlinda, e cila madje e ofendoi ishin e saj.

“Ti na pe neve dhe e ule kokën tënde GËNJESHTAR” janë fjalët e saj në gjuhën angleze!