Majlinda dhe reperi Majk si duket kësaj radhe i ka bashkuar djali i tyre Roan.

Ata janë ndarë kur Majlinda ishte shtatzënë dhe Majlinda kishte vendosur që ta mbante djalin dhe tani pas lindjes Majki shpesh shfaqet pranë tyre.

Sot ata u panë në një parking veturash së bashku me djalin e tyre Roan mirëpo nuk dihet nëse janë rreguluar raportet mes tyre