Këngëtarja dhe prezantuesja shqiptare Luana Vjollca, ka gjetur mënyrën më të mirë për ta ‘përshëndetur’ verën.

Ajo në Instagram ka publikuar një fotografi ku shihet e veshur me një fustan të kaltër, i hapur në mes të gjoksit.

Mirëpo, vëmendjen më të madhe e merr fakti që këngëtarja doli pa veshur sytenja dhe forma e fustanit i ngjante sikur asaj i vërehej thitha.