Në rezultatet e fundit të dalaura nga numërimi i votave të shqiptarëve nga zgjedhjet parlamentare të mbajtura dje, PS vazhdon të prijë me 73 mandate, PD ka ra për një mandat dhe LSI ka shtuar një.

Rezultatet janë publikuar deri në orën 19:58, ku janë numëruar 4106 kuti, nga 5362 sa janë gjithsej.

PS ka 73 mandate, PD 43 mandate, LSI 19 mandate, PDIU 4 mandate dhe PSD 1 mandat. Partitë tjera nuk kanë arritur të marrin asnjë mandat.