Jam këtu për tju komunikuar ju për vendimet që u morën në këtë mbledhje të kryesisë.

Së pari kam një falenderim për rreth 230 miojë votues të jashtëzakonshme dhe misinonarë të cilët dhanë votën jo vetën për të rritur lsi.  Për ata që votuan kundër strategjisë së krimit electoral, kundër stratëegjisë së trembjes, dhe frikës. Që votuan kundër edhe tronditjes së bursave dhe euros përshkak të qindra mijra eurove që shkuan për blerjen e votive.

Këto qindra mira vota e vunë këtë mission para lsi që ne do ta ,mbushim me përkushtim, transparencë. Gjithashtu kryesia e lsi analizoi këtë pozicion të ri, vendosi të përvijojë me intensitet punën e nisur për të dokumentuar me dhjetra fakte, foto, video për strategjinë e deformimit të votës, të bëra njësh me policinë e shtetit. Gjithashtu vendosi mënyrën e ristyrukturimin e lsi në opozitë.