KQZ-ja ka dalë sot me rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të 11 qershorit. Koalicioni PDK-AAK-NISMA ka arritur të sigurojë 39 ulëse në Kuvend, Lëvizja Vetëvendosje 32 dhe koalicioni LDK-AKR-Alternativa 29 ulëse.

Ndërkaq Lista Serbe ka arritur të sigurojë 9 ulëse në Kuvend. Më poshtë emrat e deputetëve të Listës Serbe.

Sasha Milosavjeviq

Jasmina Zhivkoviq

Jelena Bontiq

Zoran Mojsiloviq

Miljana Nikoliq

Verica Çeraniq

Srdjan Mitroviq

Igor Simiq

Branimir Stojanoviq.