Ledion Liço është një nga baballarët e rinj më të përkushtuar.

Ai dhe London Noor kalojnë shumë kohë së bashku dhe këto janë ndër momentet më të bukura për moderatorin.

Por gjithëashtu edhe ushqimi është një nga të preferuarit e Ledionit dhe e kujt nuk është në fakt…. Ai ka postuar në rrjetet e tij sociale disa video gazmore të prindërver llupsa që hanë ushqimin e fëmijëve.

Ledioni veç të qeshurave zbulon pak nga ajo që pritet të jetë në raportin e tij dhe London në të ardhmen