Çfarë do të ndodhte nëse macet do të sundonin botën, përkatësisht, cilët do të ishin hapat që do duhej bërë për ta arritur këtë qëllim?
Një video që përmbledh të gjitha në një vend, tregon se hapi i parë që do të bënte macja në këtë aspekt do të ishte formimi i ushtrisë së maceve, pastaj lirimi i maces më të rrezikshme, përgatitja për luftë dhe në fund…sulmi.

Por, sa do të ishin në gjendje të sulmonin macet, kur pronari i tyre do t’i thërriste për të ngrënë ushqimin?

Natyrisht, asnjëra s’mund të rezistojë, prandaj edhe një gjë e tillë do të ishte e pamundur të ndodhte. Megjithatë, shikojeni videon më poshtë dhe shijojeni për pak çaste botën nën sundimin e maceve.