Lady Gaga është fotografuar të enjten duke ecur me të dashurin  e saj agjent, Christiano Carino në një shteg të gjelbëruar.

Paparacët kanë mbetur të befasuar kur kanë vërejtur se Gaga mbante të veshur fustan të gjatë dhe take të larta derisa Carino dukej shumë sportiv.

Gjithçka dukej si një ecje në natyrë e të dashurit të saj por jo edhe këngëtares së famshme e cila ngjante sikur po bëhej gati për ndonjë paraqitje skenike.