Duke qenë pajisja më e famshme në ditët e sotme, njerëzit kanë ndërtuar spiner të formave dhe madhësive të ndryshme.

Një grup i të rinjve Rus kanë ndërtuar një spiner duke përdorur gjysmat e përparme të tri veturave Lada, transmeton Express. Duket ide e mirë, por siç edhe shihet në video nuk ka funksionuar si duhet.