A jeni njeri poliglot? Sa gjuhë i keni poseduar deri tani?

Ky burrë ka vetëm 23 vjeç dhe tashmë di 23 gjuhë

Ai i ka mësuar të gjitha brenda vetëm tre viteve. Shikojeni videon më poshtë, për të kuptuar sa gjuhë prej atyre që i flet ky njeri i dini.