Svetlana (Sveta) Bilyalova është një ndër modelet më të famshme ruse të momentin, e cila po bën një famë të jashtëzakonshme edhe në pasarelat ndërkombëtare.

Ajo ka lindur në 13 janar të 1992 në kryeqytetin rus, Moskë.

Ajo gjithashtu është edhe një nga personazhet më të famshme në rrjetin sociale, Instagram, ku ka më shumë se 4/6 milionë ndjekës. Ajo u bë e famshme si fillim për selfiet e saj dhe për videot rastësore humoristike.

Kulmin e karrierës së saj e arriti kur u shfaq në kopertinën e Sports Illustrated.